Dania mięsne

Dania mięsne

  • Filet kurczaka zagrodowego grillowany na  lawie wulkanicznej
    z purre warzywnym, sałatką z rukoli i pieczonymi ziołowymi ziemniakami
  • Gicz jagnięca duszona z warzywami, pomidorami z dodatkiem świeżych ziół
    serwowana z gnocchi i sezonowymi warzywami
  • Udziec jagnięcy wolno pieczony w sosie własnym podany z pieczonymi
    rozmarynowymi ziemniakami, glazurowanymi warzywami i musem z szarej renety
  • Polędwiczka wieprzowa w bekonie grillowana na lawie wulkanicznej z warzywnymi chipsami, rozmarynowymi ziemniakami, sezonowymi warzywami i peperonatą
  • Stek z polędwicy wołowej grillowany na lawie wulkanicznej
    z pieczonym ziemniakiem faszerowanym serkiem ziołowym i warzywami  z rusztu
  • Kaczka pieczona w sosie żurawinowo – wiśniowym
    z sezonowymi warzywami i ziemniakami po staropolsku

Zaloguj się

Zapomniałeś hasła?

Jesteś już zarejestrowany? Zaloguj się


Zarejestruj się

Zapomniałeś hasła?