Dania mięsne
Dania mięsne
- Filet kurczaka zagrodowego grillowany na lawie wulkanicznej
z purre warzywnym, sałatką z rukoli i pieczonymi ziołowymi ziemniakami
- Gicz jagnięca duszona z warzywami, pomidorami z dodatkiem świeżych ziół
serwowana z gnocchi i sezonowymi warzywami
- Udziec jagnięcy wolno pieczony w sosie własnym podany z pieczonymi
rozmarynowymi ziemniakami, glazurowanymi warzywami i musem z szarej renety
- Polędwiczka wieprzowa w bekonie grillowana na lawie wulkanicznej z warzywnymi chipsami, rozmarynowymi ziemniakami, sezonowymi warzywami i peperonatą
- Stek z polędwicy wołowej grillowany na lawie wulkanicznej
z pieczonym ziemniakiem faszerowanym serkiem ziołowym i warzywami z rusztu
- Kaczka pieczona w sosie żurawinowo – wiśniowym
z sezonowymi warzywami i ziemniakami po staropolsku
Ta strona używa cookies do zapisywania wersji językowych, preferencji użytkowników oraz do celów statystycznych Czytaj więcej o cookies.