Restauracja

rest_2

Restauracja – przedłużenie rundy

Nasza restauracja idealnie wpasowuje się w krajobraz pola golfowego. Dzięki przestronnemu wnętrzu i panoramicznym oknom jest jakby przedłużeniem pola golfowego. O wyjątkowości kuchni naszej restauracji stanowią autorskie dania Szefowej Kuchni i sezonowe menu, które pozwala gościom na odkrywanie różnorodnych smaków w zależności od pory roku.

W karcie znajdziecie Państwo potrawy kuchni śródziemnomorskiej i francuskiej. Oddzielną sekcję stanowią dania tradycyjnej polskiej kuchni po mistrzowsku przygotowane przez naszych kucharzy.

Najsmaczniejszy 19 dołek w polsce

Nasza restauracja została uznana za Najlepszą Golfową Restaurację w Polsce w plebiscycie Polish Golf Awards 2015! Od lat nasza kuchnia była chwalona przez golfistów, teraz nagroda potwierdza to, co wszyscy wiemy: „Na Lisiej mają najlepszą kuchnię”! Zapraszamy do przekonania się o tym osobiście.

pga-golfrestaurant2

 

rest_1

MENU RESTAURACJI

SZEF KUCHNI

Szef kuchni Aneta Żebrowska

Kuchnia na polu golfowym Lisia Polana jest wysoko ceniona przez naszych gości. Dania przygotowywane są wyłącznie ze świeżych produktów, co sprawia że potrawy są smaczne i zdrowe. Menu jest sezonowe, kartę zmieniamy kilka razy do roku. Inspirujemy się kuchnią śródziemnomorską wysoko ocenianą przez naszych gości, choć mamy także w ofercie typowo polskie dania. Jeśli jest taka potrzeba, świadczymy usługi cateringowe u klienta – w biurze, w domu, na przyjęciu. Jesteśmy w stanie skomponować menu na każdą okazję– Andrzejki, firmowe wigilie, święta, karnawał… Nazywam się Aneta Żebrowska, zapraszam do resturacji na Lisiej Polanie!


Zaloguj się

Zapomniałeś hasła?

Jesteś już zarejestrowany? Zaloguj się


Zarejestruj się

Zapomniałeś hasła?