Catering na święta

 

ŚWIĄTECZNE SPOTKANIA

w najlepszej golfowej restauracji w Polsce*

 

Czas przedświąteczny to idealny moment, by w miłej atmosferze spędzić czas z ważnymi dla nas ludźmi. Zachęcamy do organizowania świątecznych spotkań w restauracji hotelu Lisia Polana — najlepszej golfowej restauracji w Polsce według plebiscytu PGA Awards 2017.

 

Zaproś gości, my zajmiemy się resztą

Specjalnie na tę okazję nasz Szef Kuchni przygotował dla Państwa wykwintne menu. Nasze wieloletnie doświadczenie i wiedza to gwarancja dobrego smaku, wysokiej jakości potraw i niezapomnianych chwil przy świątecznym stole.

 

W ramach naszej świątecznej oferty proponujemy następujące warianty:

 

 

Zamów też gotowe potrawy prosto na wigilijny stół, do biura albo na Twój event.

 

Menu 1

Bufet zimny

Ryba po grecku
Śledzie w sosie tatarskim
Rolada z karpia po żydowsku
Śledzie w śmietanie
z korniszonem i jabłkami
Schab pieczony z nadzieniem staropolskim

Bufet sałatkowy
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Sałatka śledziowa
z korniszonem i buraczkami
Dodatki: Wybór pieczywa, masło

Bufet ciepły
Wigilijny barszcz czerwony z pasztecikami
Pierogi z kapustą i grzybami
Filet dorsza w sosie porowym

Deser
Ciasto korzenne z orzechami i jabłkami
Makowiec świąteczny
Sernik z bakaliami
Kompot wigilijny z aromatem
goździków i cynamonu

Menu 2

Bufet zimny

Śledź w śmietanie
z korniszonem i jabłkami
Rolada z karpia po żydowsku
Ryba w sosie greckim
Filet z pstrąga w delikatnym
auszpiku limonkowym
Polędwiczka wieprzowa
z galaretką z żurawiny

Bufet sałatkowy
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Sałatka z tuńczykiem
Dodatki: Wybór pieczywa,
masło, zimne sosy

Bufet ciepły
Wigilijna zupa grzybowa z łazankami
Pierogi z kapustą i grzybami
Filet z karpia smażony na maśle
z kapustą świąteczną

Deser
Ciasto korzenne z orzechami i jabłkami
Makowiec świąteczny
Sernik z bakaliami
Kompot wigilijny z aromatem
goździków i cynamonu

Menu 3

Bufet zimny

Śledź z cebulką i grzybami
Ryba po grecku
Rolada z karpia po żydowsku
Sandacz z musem chrzanowym
Kaczka na musie jabłkowym z brusznicą

Bufet sałatkowy
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Sałatka śledziowa z buraczkami
Dodatki: Wybór pieczywa, zimne sosy, masło

Bufet ciepły
Zupa grzybowa z łazankami lub rybna
Pierogi z kapustą i grzybami
Łosoś z warzywami w sosie
maślano-cytrynowym
Filet z karpia w cieście

Deser
Sernik z bakaliami
Biszkoptowa rolada z jabłkami
Makowiec świąteczny
Kompot wigilijny z aromatem
goździków i cynamonu

 

 

Nasze menu dostosujemy do Państwa potrzeb.

 

Napisz do nas: catering@lisiapolana.pl

 

*Najlepsza restauracja golfowa w Polsce według plebiscytu Polish Golf Awards 2017.

 

 


Zaloguj się

Zapomniałeś hasła?

Jesteś już zarejestrowany? Zaloguj się


Zarejestruj się

Zapomniałeś hasła?